Naționala de rugby a României, meci de deschidere cu Japonia la Campionatul Mondial

Foto: FRR.RO
Foto: FRR.RO

Echipa națională de rugby a României va disputa meciul de deschidere al Cupei Mondiale din 2019. Adversara „stejarilor" va fi gazda turneului, Japonia.

Meciul va avea loc în data de 20 septembrie, pe stadionul Ajinomoto din Tokyo, în cadrul Grupei A, din care vor mai face parte Irlanda, recenta câştigătoare a Turneului celor Şase Naţiuni, Scoţia şi învingătoarea barajului Europa/Oceania.

Grupa B va avea în componenţă echipele Noii Zeelande, campioana mondială en titre, Africii de Sud, Italiei, învingătoarea turneului african, precum şi câştigătoarea recalificărilor.

Din Grupa C vor face parte Anglia, Franţa, Argentina, Statele Unite şi Tonga.

Grupa D va fi compusă din Australia, Ţara Galilor, Georgia, Fiji şi Uruguay.

Naționala de rugby a României, prezență obișnuită la Cupa Mondială


România a fost învinsă duminică, în deplasare, cu 25-16 (10-6), de naţionala Georgiei, în ultima etapă a Rugby Europe International Championship (REIC) 2018, însă „Stejarii s-au calificat direct la Cupa Mondială 2019 din Japonia datorită victoriei surprinzătoare a Belgiei în faţa Spaniei (18-10). 

Rezultatul înregistrat la Bruxelles a făcut ca România să-şi menţină locul 2 în clasamentul REIC, poziţie care permite accesul direct la turneul final de anul viitor. 

„Stejarii nu au lipsit niciodată de la turneele finale ale Cupei Mondiale, participarea la ediţia din 2019 fiind cea de-a noua în istoria competiţiei şi a echipei naţionale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel