N-ai văzut-o așa, până acum, pe Mara Bănică! Cum arată cu părul natural / foto

Mara Bănică / Foto Facebook
Mara Bănică / Foto Facebook

Mara Bănică își îndreaptă mereu părul cu placa.

Dar cum arată cu părul neîndreptat? Vedeți, în imaginea de mai jos, cum arată jurnalista cu părul natural. „Ma tot gandesc sa renunt la parul intins. Parul meu natural arata asa!”, a scris ziarista pe Facebook. Cât despre vospit, ce credeți?! Mara Bănică nu s-a vopsit niciodată.

2. Mara Bănic... (mara-banica_27134900.jpg)

VEZI ȘI: MARA BĂNICĂ, INTERVIU. De la jurnalismul de război, la presa mondenă. Dezvăluiri emoționante cu Mara Bănică

Mara Bănică este printre jurnaliștii cei mai iubiți de public. Are o poveste specială de viață. Mara Bănică a fost ziaristă de război, a făcut presă scrisă, s-a aflat de foarte multe ori în mijlocul evenimentelor. A făcut presă scrisă aproape un deceniu, apoi a lucrat în televiziune sub bagheta lui Ion Cristoiu, un om care a dat șansa multor tineri jurnaliști să se afirme. Mara Bănică spune că i-au prins bine toate live-urile din Irak, din mijlocul conflictelor. Însă, a fost de multe ori în pericol, dar asta nu a împiedicat-o să-şi facă meseria cu profesionalism.

Într-un interviu acordat DC News, Mara Bănică vorbește despre experiența sa jurnalistică și ne-a mărturisit care este momentul marcant al carierei sale.

DC News: Cum a fost trecerea de la jurnalismul de război la jurnalismul monden?

Mara Bănică: La început, a fost o decizie grea pentru mine, dar s-a dovedit a fi cea mai bună hotărâre. Nu am rezultatele și satisfacțiile profesionale pe care le aveam pe vremea când făceam jurnalism de investigație, dar am alte tipuri de mulțumiri sufletești: liniște și mai mult timp liber.

DC News: De unde a venit pasiunea pentru jurnalism?

Mara Bănică: Cred că s-a întâmplat în timpul liceului când scriam la o revistă. Fiind pasionată de lectură, teatru și istorie, pur și simplu s-a întâmplat. Voiam să dau la facultate fie la Teatru, fie la Jurnalism. Am ales varianta a doua și cred că nu am greșit.

DC News: Cine sunt jurnaliștii care v-au influențat cel mai mult?

Mara Bănică: Am un buchet de nume. Voi începe cu Sorin Roșca Stănescu căruia îi datorez cartea mea de muncă de la ziarul Ziua. De asemenea Sorin Ovidiu Bălan și Ion Cristoiu. Cam ei sunt oamenii care mi-au dat o șansă și cărora le voi mulțumi toată viața. Îmi pare rău dacă i-am dezamăgit plecând de la presa adevărată, la jurnalismul monden. Poate cumva am trădat, dar asta este. Vedeți aici mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel