Muhammad Ali, pe moarte

Muhammad-Ali
Muhammad-Ali

Marele boxer Muhammad Ali s-ar afla pe patul de moarte, spune fratele acestuia Rahman Ali. Pe de altă parte soția și fiicat sportivului desmint informația.

Unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor, Muhammad Ali, ar putea muri în câteva zile, această predicţie şoc fiind făcută chiar de către fratele fostului campion, Rahman Ali, care a declarat pentru The Sun: "Fratele meu nu poate să vorbească şi nu mă mai recunoaşte. Este într-o stare extrem de proastă, este foarte bolnav. Ar putea muri în câteva luni sau în câteva zile, nu ştiu dacă mai apucă vara. Viaţa lui este în mâinile lui Dumnezeu. Înainte de a i se înrăutăţi starea mi-a spus că nu are dureri. M-a prins de mână şi mi-a zis: «Rah, viaţa mi-a oferit tot ce am vrut. Nu plânge pentru mine, nu am dureri».

Ar fi mai bine daca s-ar duce acum. Cu cât ar dura mai mult, cu atât va suferi mai mult".

Pe de altă parte, fiica fostului mare boxer şi soţia acestuia au ţinut să dezmintă această informaţie, subliniind că Muhammad Ali s-a uitat la Super Bowl şi poate vorbi. În vârstă de 71 de ani, Muhammad Ali a cucerit titlul olimpic în anul 1960, după care a trecut la profesionism, unde a făcut istorie. Între luptele sale celebre se numără "Rumble in the Jungle", în 1974, împotriva lui George Foreman şi "Thrilla in Manilla" cu Joe Frazier, în 1975.

În 1984 el a fost diagnosticat cu maladia Parkinson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel