Motivul pentru care Cabral şi Andreea Ibacka nu arată chipul fiicei lor

Ana Vasilescu / 01 iul 2019 / 12:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cabral a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să nu arate încă faţa fiicei sale mai mici.

"Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul.

Dacă voiam, o făceam deja... nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine. Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem", a scris Cabral pe blogul lui.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26