Motivele pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit. Ce zic ”gurile rele”

Foto Instagram / Andreea Bălan
Foto Instagram / Andreea Bălan

Andreea Bălan a fost protagonista unor povești de dragoste cu final nefericit. Se pare că relația cu Tiberiu Argint a avut aceeași soartă. 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Deși relația lor era ținută departe de ochii curioșilor, cântăreața părea extrem de fericită.

Andreea Bălan s-ar fi despărțit de Tiberiu Argint. Viziunea diferită asupra relației, dorința artistei de a se căsători din nou și ezitarea lui de a-și întemeia o familie ar fi fost principalele motive care au dus la destrămarea poveștii de iubire, care dura de un an și cinci luni, au relatat persoane apropiate cântăreței, potrivit cancan.ro. O poveste în care Andreea Bălan a crezut, la fel cum a crezut și în cea pe care a avut-o cu George Burcea.

Andreea Bălan a plecat în vacanță

Andreea Bălan a plecat în vacanță, după ce în presă au apărut zvonurile cu privire la despărțire.

Vedeta a plecat în vacanță, în Egipt, alături de fiicele sale, dar și de mama ei. Acestea s-au dus într-un resort de lux din Sharm El Sheikh, iar micuțele se bucură din plin de activitățile de acolo.

Andreei Bălan îi merge foarte bine pe plan profesional. Artista a lansat recent o nouă melodie și se bucură de un real succes. „Stele căzătoare este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul Soare după nori, material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul”, declarase Andreea Bălan.

Amintim că, într-un interviu recent, George Burcea a dat de înțeles că procesul de divorț dintre el și celebra cântăreață a ajuns la final. El a mărturisit că procesul a durat atât de mult deoarece au fost la mijloc foarte multe informații neadevărate, care au afectat imaginea actorului în acest demers: „Din prima căsnicie am învățat că, dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel