Buzdugan și Morar, la Ambasada R.D. Congo pentru a-și cere scuze

De la stânga la dreapta: Daniel Buzdugan, Julie Mayaya, Dl. Bomoy Losila Nixon - Însărcinat cu Afaceri a.i., Mihai Morar, Kalenda Shimat Albert - Prim Secretar
De la stânga la dreapta: Daniel Buzdugan, Julie Mayaya, Dl. Bomoy Losila Nixon - Însărcinat cu Afaceri a.i., Mihai Morar, Kalenda Shimat Albert - Prim Secretar

Daniel Buzdugan și Mihai Morar au fost la Ambasada Republicii Democrate Congo în România, unde au cerut scuze pentru "derapajul profesional" de după amicalul jucat în urmă cu câteva zile de "tricolori".

"La inițiativa și solicitarea postului Radio ZU, în ziua de 02 iunie 2016, domnul Bomoy Losila Nixon, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Republicii Democratice Congo în România a primit reprezentanții postului de radio", se arată într-un comunicat de pe site-ul postului de radio.

"Scopul vizitei a fost prezentarea de scuze personale din partea domnilor Daniel Buzdugan și Mihai Morar către Republica Democratică Congo și, în special, către echipa națională de fotbal a acesteia, în urma derapajului profesional avut în emisiunea difuzată în dimineața zilei de 26.05.2016.

Domnul Însărcinat cu Afaceri a.i. și-a exprimat nemulțumirea și mâhnirea pentru această situație creată dintr-o simplă gafă și a acceptat respectivele scuze", conchide comunicatul citat.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar au fost în centrul unui scandal uriaș după ce au folosit termeni precum "maimuțe", "urangutani" și "primate" la adresa jucătorilor congolezi.

Citește și: Mihai Morar și Daniel Buzdugan, scrisoare adresată celor pe care i-au dezamăgit 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel