Monica Tatoiu aruncă BOMBA. Cine e vedeta care i-a făcut avansuri soțului ei: A fost la mine în casă. Știi ce se întâmplă cu fetele astea?

Monica Tatoiu și soțul ei, foto Facebook
Monica Tatoiu și soțul ei, foto Facebook

Monica Tatoiu răstoarnă lumea showbiz-ului cu o dezvăluire neașteptată. Femeia de afaceri spune că o vedetă de calibru s-a dat la soțul ei. 

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, unde a avut parte de o provocare: avea de ales să răspundă unor întrebări incomode sau să mănânce o combinație ciudată de alimente. 

La întrebarea ”Ce vedetă din România i-a făcut avansuri soțului Monicăi Tatoiu?”, femeia de afaceri a ales să răspundă, dar nu a dat un nume. În schimb, a descris în detaliu cine este femeia care i-a făcut avansuri soțului ei. 

”Fără nume? O doamnă care a pozat foarte bine într-o persoană total morală, foarte cultă. A fost la mine în casă. După aceea s-a cuplat cu tot felul de intelectuali. Deci o intelectuală. Brunetă. Era vedetă mainstream, cu intelectualii ăștia. Trăiește, dar a dispărut. Știi ce se întâmplă cu fetele astea care pozează în Maica Tereza? Sfârșesc să călărească un card de credit. Intelectualii noștri au o problemă. Lor le plac deviațiile”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea de la Kanal D, potrivit Libertatea. 

Secretul unei căsnicii fericite


Monica Tatoiu este căsătorită de 35 de ani, iar actual soț este cel de-al treilea partener cu care a ajuns în fața stării civile. Aceasta spunea, în urmă cu ceva timp, că secretul unei căsnicii fericite constă în alegerea unui partener care îți împărtășește valorile și cu care ești compatibil sexual.


 "Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.", a mai spus Monica Tatoiu, pentru CIAO, în urmă cu ceva timp. 

Ce părere are Monica Tatoiu despre Andreea Raicu

O altă întrebare incomodă pe care a primit-o femeia de afaceri a fost ”Care este persoana publică ce se dă o doamnă la TV și în viața reală este opusul?”. Monica Tatoiu nu a vrut să dea un nume, nici de data aceasta. Însă, după mai multe insistențe ale prezentatorului tv, vedeta a confirmat că este vorba de Andreea Raciu. Despre ea, femeia de afaceri crede că este altfel decât încearcă să pară la televizor. 

”Vreți să spun? Am fost cu ea în emisiune la „Ce vor fetele”. Acum e coach, nu știu ce face. Nu mai știu cum o cheamă. A fost la Prima TV. E brunetă și acum e coach life nu știu ce. A fost iubita lui Tecău și a fost și iubita lui Chivu. Sunt perfect de acord, ești în showbiz, da. Ai avut o viață și trebuie să ți-o asumi. Când aud că tu faci life coach când relațiile tale de viață nu au fost… Realitățile trebuie să fie argumentele pentru ceea ce se întâmplă”, a mai spus Monica Tatoiu, despre Andreea Raicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel