Monica Gabor a stat închisă în baia unui club o oră

După câteva zile petrecute pe Coasta de Azur cu celebrul și bogatul ei iubit, Mr. Pink, Monica Gabor s-a întors în țara într-o stare cel puțin neașteptată.

Autor : Silvana Dragne

Ca și cum problemele ar fi năpădit-o și nimic nu ar mai fi fost atât de roz în viața ei, după mini-vacanța cu Mr. Pink, sâmbătă seară, Moni a simțit, se pare, nevoia să-și înece amarul. Nu a făcut-o singură, închisă în casă, ci a decis da iasă în lume, în compania unei bune prietene, scrie cancan.ro.

Miezul nopții le-a prins pe cele două povestind în Story, un local de fițe de pe malul lacului Herăstrău. Potrivit martorilor, atmosfera de la masă fetelor era sobră, semn că cele două nu prea aveau mare lucru de sărbătorit. Serioase și prinse în discuție, cele două sorbeau din băuturile comandate. Deși nu-i stă în caracter să bea și, de când este în atenția publică, Moni abia dacă și-a umezit buzele în câte un pahar cu șampanie , la vreo anume ocazie, sâmbătă seară, a băut. E drept, un pahar, însă, se pare, puțin cam prea alcoolizat pentru anduranța ei. Altfel nu s-ar putea explică de ce, la un moment dat, s-a ridicat de la masă, a mers țintă la baie și nu a mai ieșit de acolo mai bine de o oră. Este foarte posibil să i se fi făcut rău, variantă vehiculată printre martorii incidentului...

Alertați, angajații localului și unii dintre clienți au încercat să comunice cu ea și în română și în engleză pentru a se asigură că este în regulă și, după mai multe tentative de a obține un răspuns, au primit unul: a€œNu, nu mi-e raua€¦”, le-a zis Moni cu o voce stinsă, fără să reușească să-i convingă.

În tot acest timp, prietenă îngrijorata, a organizat o a€œevadare” că în filme pentru a o scuti pe Moni de întrebările incomode ale celor adunați în baie și de privirile iscoditoare ale curioșilor.

Uzând de relațiile ei, această a pus mână pe telefon și și-a chemat bodyguarzii la intervenție. Doi malaci și-au facaut apariția în timp scurt, au eliberat baia, au făcut un cordon uman pe post de paravan și au scos-o pe Moni din toaletă, după mai bine de o oră petrecută acolo.

În toată această operațiune, a€œgorilele” s-au demonstrat a fi foarte ferme, îndepărtându-i prompt pe curioși.

La ieșire, fostă doamnă Columbeanu părea răvășita și pășea nesigur, așa că ajutorul a venit exact atunci când avea mai mare nevoie de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel