Monica Bârlădeanu și Bobby Păunescu nu mai formează un cuplu

barladeanu bobby
barladeanu bobby

Monica Bârlădeanu și-a anunțat fanii prin Facebook că relația sa cu regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu nu mai este de actualitate.

 „Deşi suntem absolut hotăraţi să lucrăm în continuare împreună aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate,un cuplu. Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James, fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară. Mulţumim", a scris actriţa pe Facebook.

La începutul relației cu Bobby Păunescu, actrița declara că: "E foarte greu sa gasesti un partener pe care sa te poti baza in ziua de azi, sa stii ca esti spate in spate cu el, că ai spatele acoperit, asa cum suntem noi unul pentru celalalt. Noi nu avem o relatie tipică. Suntem adesea judecati prin prisma unei relatii normale, traditionale, după o grila conventionala. Dar relatia noastră e foarte atipică", povestea Monica în Formula As.

Despre căsătorie, frumoasa actriță declara pentru recent  că aceasta  i se pare "o forma de presiune socială și cred că vine mai mult din exterior decât dintr-o necesitate. Dar în momentul în care o să simt nevoia, sigur o să fac un drum la starea civila”, a declarat Monica, la emisiunea “Cancan TV” de la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel