Momentul adevărului. Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea. Acuzată de fotografii TRUCATE

Paparazzi au surprins-o pe Gabriela Cristea, la mare, pe plajă. Iată cum arată vedeta, de fapt, după ce a slăbit 25 de kilograme. 

La 45 de ani, Gabriela Cristea s-a luptat cu kilogramele în exces, iar de câteva luni bune este mai hotărâtă ca niciodată să scape de ele. 

Dieta pe care o urmează a ajutat-o să slăbească până acum 25 de kilograme și deși o lungă perioadă evita sa mai posteze fotografii în mediul online, odată cu noua siluetă de care este mândră, a reînceput să posteze pe rețelele de socializare. 

Ei bine, multă lume o apreciază pentru ambiția pe care a avut-o, însă sunt și cârcotași care spun că fotografiile sunt trucate. În urmă cu doar câteva zile, paparazzi au surprins-o pe vedetă pe plaja din Mamaia, alături de cele două fete și de soțul ei, Tavi Clonda. 

„Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar cu pași mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul", a notat Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar...cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul. #bygabrielacristea

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel