Moment IN MEMORIAM. Răzvan Ciobanu la "Chefi la cuţite": Nu ştiu să fac nimic în bucătărie

Ediţia din această seară a emisiunii "Chefi la cuţite" a adus şi un moment în memoria lui Răzvan Ciobanu. Ultima sa apariţie televizată a fost chiar în faţa chefilor Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea. 

Imaginile au fost difuzate în aprilie 2019. 

"Nu ştiu să fac nimic în bucătărie. Am sunat-o recent pe mama să o întreb dacă pot să prăjesc cartofi în ulei de măsline. Era singurul ulei pe care îl aveam în casă. O să fac o plăcintă cu iaurt pe care am învăţat-o de la mama. Era singurul lucru pe care îl mânca tata cu lactate. Asta ţin eu minte din copilărie, că el doar asta mânca, în rest evita brânza, laptele, toate astea. Şi am vrut să îl impresionez şi am învăţat. Dar o fac rar şi uit de la o plăcintă la alta, aşa că o mai sun pe mama şi o mai întreb. Ea mi-a trimis pe whatsapp reţeta, dar sigur a mai uitat ea ceva acolo, aşa că mai sun. 

Am învăţat să fac haine cu mult înainte să ard vreun ou. Ca reper de la mama mai am, pe lângă plăcinta asta, şi o ciorbă cu varză, sau aşa cred că era. Sper ca mama să fie mândră de mine". 

Şefii au izbucnit în râs când l-au văzut pe Răzvan Ciobanu. 

"Aşa cum eşti tu cu bucătăria, aşa sunt eu cu fashion-ul", a spus chef Florin Dumitrescu. "Aşa e şi Scărlătescu, staţi liniştit", a replicat Răzvan Ciobanu. 

Designerul a primit trei cuţite de la cei trei chefi, semn că trece în etapa următoare. În spirit de glumă, aceştia i-au oferit şi cuţitul de aur. "Să ştii că pe ăsta îl dăm la prieteni. Dar cele trei cuţite chiar au fost pe bune, plăcinta a fost foarte bună", a spus chef Scărlătescu, înainte de a invita pe toată lumea din platou să guste din preparatul lui Răzvan Ciobanu. 

"A fost o surpriză plăcută pentru mine să văd că au apreciat plăcinta maică-mii. A fost o experienţă mişto, m-am simţit foarte bine", a concluzionat Răzvan Ciobanu. 

Designerul s-a stins din viaţă într-un grav accident de circulaţie pe 29 aprilie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel