MOȚIUNE DE CENZURĂ PNL - Victor Ponta către liberali, în plenul Parlamentului: ”Cred că vă va veni timpul ...”

Premierul Victor Ponta a susținut, vineri, un discurs în plenul Parlamentului, înainte de votul pentru moțiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului pe care el îl conduce.

” (...) Nu există o alternativă la actualul guvern, nu există un alt guvern și, astăzi, prin votul pe care îl veți da, se va vedea că nu există nici o altă majoritate. Vreau să amintesc tuturor colegilor prezenți aici, și cei din USL, și cei din PDL de atunci, că în 27 aprilie 2012, în această sală, Uniunea Social Liberală a venit cu un alt guvern, cu un alt program de guvernare și a obținut numărul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului PDL și sprijinul pentru un alt guvern. Asta înseamnă politică serioasă. Altfel, doar scandal și doar cancan, sigur, sunt plăcute poate pentru media, dar nu pentru ce așteaptă oamenii care ne-au votat.

În final, o singură precizare: Nu acuz opoziția de faptul că nefiind în stare să dea jos Guvernul așteaptă ca o altă putere a statului sau un procuror să o facă în locul său. Vreau doar să vă spun un lucru, și mi-e teamă că o să mă citați în viitor: Dacă dvs credeți că este un bun precedent pentru democrația din România ca un guvern să nu se schimbe în Parlament sau prin alegeri, ci să se schimbe prin voința unui procuror, cred că este foarte grav, cred că este o mare greșeală și cred că vă va veni timpul când vă veți dea seama acest lucru! Vă mulțumesc”, a spus Victor Ponta.

Vezi și: Crin Antonescu, anunț decisiv înainte de votul pe moțiunea de cenzură a PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel