Mitică Dragomir a dat spargerea la ruletă de Revelion. Vezi cât a câştigat

DUMITRU DRAGOMIR
DUMITRU DRAGOMIR

Preşedintele LPF a avut noroc de bani la trecerea dintre ani. Înainte de Revelionul organizat la Ballroom-ul "Crystal Palace", Dumitru Dragomir a făcut o vizită mai mult decât profitabilă la un cazinou din centrul Capitalei.

Dragomir a scos o parte din banii investiţi în "Miticalion" în seara de 30 decembrie, când a decis să joace la cazinoul de la Hotel Intercontinental, scrie Realitatea.

Cu o experienţă vastă în domeniu, Dragomir a avut nevoie de doar câteva ore jucate la ruletă pentru a băga în buzunar, conform martorilor oculari, 500 de milioane de lei!

Banii au picat la fix pentru şeful LPF, care şi-a amortizat astfel o parte din cheltuielile făcute cu mega-petrecerea din noaptea de Revelion, organizată la Ballroom-ul "Crystal Palace". Dragomir a avut peste 500 de invitaţi, aceştia fiind impresionaţi de meniul propus: mosee de somon în crustă de seminţe negre de susan, icre de Manciuria, spumă de foie gras, batog de morun, terină de viţel, cocktail prosecco, piure de piersici şi jeleu de grapefruit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel