Mister în jurul rămăşitelor pământeşti ale lui José José, un celebru cântăreţ mexican decedat sâmbătă

Rămăşitele pământeşti ale lui José José, un celebru cântăreţ mexican decedat sâmbătă, sunt în continuare de negăsit, a declarat marţi fiul acestuia, precizând că familia va solicita o autopsie imediat ce cadavrul va fi descoperit, informează AFP.

"Prinţul şlagărului", aşa cum era cunoscut acesta în Mexic, a murit la vârsta de 71 de ani într-un spital din Miami, Florida, însă rămăşiţele sale pământeşti nu au putut fi localizate şi fac acum subiectul unui conflict familial demn de o telenovelă.

"Singurul lucru pe care îl doreşte familia este să-şi ia rămas bun de la José José", a declarat fiul său, Jose Joel Sosa, vizibil furios, la o conferinţă de presă în faţa pompelor funebre din Miami, alături de sora sa, Marysol.

"Încă nu ştim sigur unde este cadavrul tatălui nostru", a precizat el.

"De îndată ce vor fi descoperite rămăşiţele sale pământeşti, rudele sale vor solicita o autopsie (...), pentru a afla de ce a murit", a completat el, acuzând-o pe sora sa vitregă, Sarita, în vârstă de 25 de ani, că a ascuns cadavrul artistului şi vrea să "păstreze toţi" banii proveniţi de la tatăl lor.

Cântăreţul şi-a lăsat toate drepturile legate de activitatea sa Saritei. Familia nu ştie dacă există vreun testament, a declarat Jose Joel, care a angajat deja un avocat.

José José este o celebritate în America de Sud, cu 55 de ani de carieră şi 100 de milioane de înregistrări vândute.

"Nu voi pleca de aici fără să văd trupul tatălui meu, fără să ştiu cauzele morţii sale şi condiţiile în care a murit", a declarat în lacrimi Marysol Sosa.

Se aşteaptă ca cei trei Sosa să se întâlnească pentru prima dată în cursul serii, la Miami, în sediul Consulatul Mexicului, la ora locală 19.00.

Sarita a mai refuzat însă în trecut astfel de întâlniri, astfel că Jose Joel şi Marysol se tem că şi de data aceasta se va întâmpla acelaşi lucru.

Ea le-a promis mexicanilor că rămăşiţele artistului vor fi duse în Mexic pentru ca mexicanii "să-şi ia rămas bun" de la artist, însă nu oferit alte detalii despre moartea acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel