Mirela Vaida: Românie, îmi ești tare dragă, dar îmi vine să-mi iau câmpii

În minivacanța de Sfânta Maria, traficul pe Valea Prahovei a fost de coșmar, iar românii care au ales să meargă acolo au petrecut ore întregi în mașină.

Mirela Vaida se întoarcea de la Cluj și a trecut prin Predeal. Ce a văzut? Kilometri întregi de coloane de mașini. Acest coșmar a făcut-o pe realizatoarea TV să spună: "Românie, îmi ești tare dragă, dar îmi vine să-mi iau câmpii când văd câtă bătaie de joc înduri și tu, și noi".

"Venim dinspre Cluj! Puteam avea o vacanta perfecta daca nu ajungeam in Predeal, unde stam blocati de o ora! Kilometri intregi de coloane de masini, copii mici inchirciti in scaunele auto, obositi si transpirati de atata plans si foame, nervi intinsi la maximum! Cam asa incepe o vacanta la romani...

Aud ca vom sta bara la bara pana in Comarnic... Nu e nimic... Pana la urma, avem vacanta pana de Sfanta Maria! De ce sa nu ne-o petrecem in masina? Of, Romanie, imi esti tare draga, dar imi vine sa-mi iau campii cand vad cata bataie de joc induri si tu, si noi...", a scris Mirela Vaida pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel