Mircea N. Stoian, despre asistentele TV: Sunt ca gândacii de bucătărie

stoian
stoian

Actorul Mircea N. Stoian continuă să comenteze în legătură cu emisiunile de divertisment din registrul monden actual, deși, până de curând, și el era o prezență nelipsită de la un asemenea show. De data aceasta, însă, el atacă ”instituția asistentelor de televiziune”.

În opinia actorului, până nu demult, coleg de emisiune cu Dan Capatos la ”Un show păcătos” de la postul Antena 3, ”asistentele sunt ca gândacii de bucătărie. Apar peste tot”, a scris Mircea N. Stoian pe pagina sa de Facebook, potrivit Libertatea.

După ce a explicat ”rolul” pe care l-a jucat în emisiunea lui Capatos, după ce a vorbit în termeni duri despre Bianca Drăguşanu sau Mădălina Pamfile, acum Mircea N. Stoian arată cât de inutilă este această ”instituție a asistentelor de televiziune”, care la emisiunile de divertisment din România, a devenit un fel de obligație, un fel de rețetă falsă a succesului.

În susținerea opiniilor sale, actorul amintește de emisiuni din alte state cu același format, al căror succes nu este garantat de prezența în platou al unor ”cârje inutile”, ci de profesionalismul celui care face emisiunea.

"Părerea mea e că instituția asistentelor de televiziune este cea mai proastă găselniță din punct de vedere al economiei unei emisiuni. Niste cârje inutile. Acum câteva zile mă uitam la niște înregistrări mai vechi cu Jay Leno, copiat la greu și de Florin Călinescu și parțial de Capatos (până la urmă formatul emisiunii lui Dan a cotit-o) și mi-am dat seama că cea mai proastă găselniță este prezența asistentelor. Frate, nici Leno, nici Letterman nici DeGeneris nu au asistente. De Oprah ce să mai zic. asistentele sunt ca gândacii de bucătărie. Apar peste tot. Și nu numai la defuncta emisiune din care am plecat. Și la Duban, Și la "Răi da buni". Numai Brancu a scăpat. El e propria lui asistentă cu condiția să-și pună sutien. Nu fac nimic, nu au nimic de spus", comentează Mircea N. Stoian pe pagina lui de Facebook.

Mircea Stoian nu s-a putut abține să nu le menționeze, din nou, și pe asistentele alături de care a fost prezent în emisiunile de divertisment, și nu în termeni foarte apreciativi: "Bianca Drăgusanu a ajuns să fie cea mai mediatizată femeie din România pe nimic, Loredana Chivu și Pamfile au umplut paginile ziarelor cu vânt și vânturi. Singura Cruduța care mai mișcă și prin alte emisiuni și e capabilă să țină minte trei replici și-un brânci", explică actorul pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel