Mircea Lucescu a anunțat unde se va juca Dinamo Kiev - Beşiktaş, meci din play-off-ul Conference League

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a anunţat, joi, după meciul cu Aris Salonic, scor 6-5 la loviturile de departajare, că partida tur cu Beşiktaş Istanbul, din play-off-ul Conference League se va disputa tot pe Stadionul Giuleşti. 

'Meciul cu Beşiktaş se va juca tot aici. Am început aici, continuăm. Suporterii Rapidului au fost prezenţi şi ne-au dat azi o mână de ajutor. Cu Beşiktaş va fi un alt meci, ne aşteaptă un meci greu, chiar şi acasă. Dar cu atât mai frumoasă va fi victoria dacă vom reuşi să o obţinem. Nouă ne lipsesc suporterii', a afirmat Lucescu la postul Digisport.

Referitor la partida cu Aris Salonic, Lucescu a spus că adversara a fost echipa mai experimentată, cu jucători care au evoluat în campionatele puternice ale Europei.

'Sunt fericit şi după jocul şi după scandările suporterilor, care ne-au susţinut foarte mult.'

'Sunt fericit şi după jocul şi după scandările suporterilor, care ne-au susţinut foarte mult. Un meci extrem de dificil. Campionatul Greciei în momentul de faţă devine un campionat greu, pentru că sunt numai străini, jucători cu experienţă, care au trecut prin campionatele mari ale Europei. Pentru noi a fost mai dificil în teren, s-a văzut experienţa lor superioară care le-a permis să conducă jocul. Meci greu de tot, dar mai importantă este calificarea. De mult nu am mai avut parte de penalty-uri', a spus Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins formaţia elenă Aris Salonic

Dinamo Kiev s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins formaţia elenă Aris Salonic cu 6-5 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stadionul Giuleşti din Bucureşti, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei, câştigată cu scorul de 2-1 (1-1, 2-1), la capătul prelungirilor.

Aris, care s-a impus cu 1-0 la Salonic, a deschis scorul şi la Bucureşti, prin Neven Djurasek (39), dar Dinamo Kiev a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Nazar Voloşin (45), cu o superbă lovitură de cap. Oleksandr Karavaev (85), cu o reluare din voleu, a trimis meciul în prelungiri, unde oaspeţii au rămas în zece, croatul Domagoj Pavicic primind al doilea cartonaş galben în min. 106. Aris a fost aproape să obţină calificarea, dar portarul Buşcean a salvat un gol ca şi făcut la lovitura de cap a lui Fabiano Leismann (115).

La loviturile de departajare, elevii lui Mircea Lucescu au fost mai precişi, ratând o singură dată, prin jamaicanul Kaheem Parris, în timp ce de la Aris au irosit Jonathan Menendez şi Moses Odubajo. Au executat în ordine loviturile de departajare: Volodimir Brajko 1-0 (gol), Fabiano Leismann 1-1 (gol), Oleksandr Andrievski 2-1 (gol), Jonathan Menendez 2-1 (ratare - a apărat Gheorghi Buşcean), Samba Diallo 3-1 (gol), Lukas Rupp 3-2 (gol), Kaheem Parris 3-2 (ratare - a apărat Lefteris Choutesiotis), Franco Ferrari 3-3 (gol), Benito 4-3 (gol), Lazaros Christodoulopoulos 4-4 (gol), Maksim Diaciuk 5-4 (gol), Alavaro Zamora 5-5 (gol), Vladislav Dubinceak 6-5 (gol), Moses Odubajo 6-5 (ratare - peste poartă).

Dinamo Kiev va avea o adversară net superioară în play-off, pe Beşiktaş Istanbul, care a trecut de Neftci Baku (Azerbaidjan), formaţie antrenată de Adrian Mutu cu 3-1 şi 2-1. Mircea Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş în perioada 2002-2004. 

VEZI ȘI - FC Nordsjaelland - FCSB. Greșelile stupide au 'cântărit' mult în eliminarea roș-albaștrilor din Conference League / Rezultat final - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel