Mirabela Dauer, operație reușită. Ce anume a îmbolnăvit-o

Mirabela Dauer a fost operată de urgență. Medicii au decis să o opereze după ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi,

Marina Almășan a dezvăluit faptul că situația de sănătate a Mirabelei Dauer s-a agravat în urma unei diete stricte pe care artista ar fi ținut-o de 6 luni de zile. Dieta care i-ar fi afectat organismul ar fi de fapt o dietă bogată în proteine, ce a implicat un consum minim de carbohidrați și grăsimi. 

Intervenția chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpat rinichiul artistei a avut loc la începutul săptămânii. În acest moment, Mirabela Dauer se află într-o clinică de recuperare privată, din zona Fundeni.

Mirabela Dauer, plină de optimism

„Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!... Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt!

Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec... asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile... și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei", a fost mesajul Mirabelei Dauer după operație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel