Mirabela Dauer, în lacrimi, în direct: Mihai a murit cu zile din cauza unei greșeli

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile, în direct, în timpul unei emisiuni, discutând despre moartea lui Mihai Constantinescu. Artista a făcut acuzații serioase la adresa medicilor care l-au îngrijit pe cântăreț

"M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Sunt și sunt foarte conștientă să nu înțeleg că nu a fost bolnav, dar sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva", a declarat Mirabela Dauer, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

"Mihai a murit cu zile"

"Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile, a fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică", a mai spus Mirabela Dauer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel