Mioara Roman, internată de urgență. Oana: Nu am dorit să fac public. Vreau să lămuresc..

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, Oana fiind cea care a anunțat pe Facebook despre ce este vorba, după ce mai multe informații au apărut în presă.

"Episoade de pierdere a cunoștinței"

"Având în vedere interesul presei (am primit cel puțin 5 telefoane de la tv si presa scrisă) în legatură cu starea de sănătate a mamei mele, precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația. În cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut două episoade de pierdere a cunoștinței, am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp", a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Vezi și: Adevărul despre dietele personalizate. Carmen Brumă: Asta cu mersul la nutriționist...

"Traumatism care necesită investigații de urgență"

"În urma constatării stării mamei mele s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca, deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI. În urma investigațiilor, s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru că, din punct de vedere neurologic, nu s-au identificat probleme în urma unui Computer Tomograf.

În acest moment este stabilă, conștientă, coerentă si cooperantă! Multumeșc celor de la Ambulanța Spitalului Sanador și personalului medical și auxiliar de la Spitalul Floreasca. Este singura declarație pentru a înlătura orice fel de speculații alarmiste în presă!", a mai scris vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel