Miley Cyrus, fără voce după o intervenție chirurgicală la corzile vocale

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Cântăreața Miley Cirus, în vârstă de 26 de ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nivelul corzilor vocale. Recuperarea post operatorie va dura câteva săptămâni.

Miley Cirus a fost internată în spital luna trecută pentru amigdalită, însă medici au descoperit că artista avea și o problemă la corzile vocale de ani de zile, de care aceasta nu știa. După ce a aflat despre această problemă, lui Cyrus i s-a spus că va trebui să aibă o intervenție chirurgicală înainte de sfârșitul anului și că procesul de recuperare va include câteva săptămâni de recuperare.

În urma problemei, Cyrus a fost nevoită să își amâne spectacolele și înregistrările din studio. O sursă apropiată de Cyrus a declarat pentru People că „Miley se simte bine și va reveni mai bine ca niciodată la începutul anului viitor".

Vineri, iubitul cântăreței, Cody Simpson, a părut să facă o referire la operație, împărtășind o fotografie alb-negru a perechii, alături de cuvântul „succes".

În urmă cu aproape trei săptămâni, Cyrus a declarat că a luat o pauză din cântat. În octombrie, Cyrus a suferit o intervenție chirurgicală pentru amigdalită. Ultima dată când artista a cântat pare să fi fost în septembrie, la scurt timp după despărțirea ei de Kaitlynn Carter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel