Miley Cyrus, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la New York. "Instagram va elimina postarea cu siguranță"

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Marc Jacobs a încheiat prezentările de la Săptămâna Modei de la New York cu un moment surpriză al cântăreței Miley Cyrus. Iată cum a apărut aceasta și ce fotografii a postat. 

Actriţa şi cântăreaţa Miley Cyrus (27 de ani) a revoluţionat complet Săptămâna Modei de la New York, care şi-a încheiat miercuri prezentările, defilând pentru casa de modă Marc Jacobs, relatează online ziarul spaniol ABC.

Prietenă bună cu designerul american, actriţa a acceptat propunerea lui Jacobs de a urca pe podium pentru a participa la prezentarea colecţiei sale toamnă-iarnă 2020. A fost o apariţie surpriză care i-a uimit pe participanţi.

Cum a apărut Miley Cyrus

Fosta soţie a lui Liam Hemsworth a defilat cu o jachetă oversize "animal print" pe care şi-a dat-o jos rămânând doar într-o bustieră neagră din piele, accesorizată cu mănuşi lungi şi un colier de diamante. Ţinuta era completată de o pereche de pantaloni bufanţi.

Miley a afişat o tunsoare semiscurtă cu breton, marea tendinţă a anului acesta. A fost o apariţie care i-a luat prin surprindere pe invitaţi, deşi nu este prima oară când ea defilează la Săptămâna Modei de la New York. Prima sa prezenţă a fost în septembrie 2014, când interpreta piesei "Wrecking Ball" a defilat pentru Jeremy Scott.

"Glisați spre dreapta. Dar grăbește-te. Instagram va elimina cu siguranță această postare în curând", a scris Miley Cyrus pe pagina de Instagram. 

Cele mai mari personalități, prezente la eveniment

Cum îi stă în obicei, designerul Marc Jacobs a făcut o prezentare mai apropiată de un "performance" decât de o paradă a modei, cu top-modele plimbându-se dezorientat, contorsionate sau îmbrăţişate, într-un omagiu adus teatrului şi dansului contemporan.

Invitaţii la acest show, printre care Nicki Minaj şi soţul său, erau aşezaţi la mese ca şi cum ar fi fost vorba de terasa unei cafenele franceze printre care s-au plimbat zeci de modele care la sfârşit s-au strâns într-un singur şir prezentând colecţia.

Ţinutele colecţiei au fost eclectice, cu o abundenţă de rochii scurte în formă trapezoidală în nuanţe pastel de galben, roz, sau albastru, cu jachete şi berete ce aminteau de stilul lui Jackie Kennedy. Au fost prezente şi compleuri cu sacou şi fustă, mai protocolare, şi rochii de seară cu incrustaţii strălucitoare şi paiete. A atras în mod deosebit atenţia o rochie tunică însoţită de mănuşi lungi şi albe amintind de vechiul glamour de la Hollywood, citează Agerpres.

Michael Kors și-a prezentat colecția toamnă-iarnă 2020

Un alt designer celebru care şi-a prezentat miercuri colecţia a fost Michael Kors care a recreat o casă de la ţară în plin Wall Street pentru a-şi etala propunerile toamnă-iarnă 2020 din care nu au lipsit jachetele clasice combinate cu piele, sau animal-printurile, totul însoţit de acordurile muzicii country.

Designerul s-a înconjurat de o pleiadă de modele, în frunte cu Bella Hadid şi Kaia Gerber, în timp ce în primele rânduri au asistat la paradă vedete precum actriţa Blake Lively. Prezentarea a beneficiat şi de un concert live al muzicianului country Orville Peck.

Michael Kors a prezentat piese comode şi glamour în acelaşi timp în culorile pământului, dar cu străluciri metalizate. Foarte apreciate au fost jerseurile 'oversize' din lână, şalurile împletite şi paradisurile din piele întoarsă.

 
 
 
View this post on Instagram

Swipe right . But hurry. Instagram will definitely be removing this post soon.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) onFeb 12, 2020 at 7:41pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

Included @marcjacobs ????

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) onFeb 12, 2020 at 4:45pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel