Mila Kunis spune că face duș zilnic, după declarațiile despre cât de des își spală copiii: Totul a luat o întorsătură ciudată

Mila Kunis și Ashton Kutcher / Foto: Instagram @aplusk
Mila Kunis și Ashton Kutcher / Foto: Instagram @aplusk

Mila Kunis a revenit cu câteva declarații după ce ea și Ashton Kutcher au mărturisit cât de des își spală copiii. 

Scandalul provocat de declarațiile sale și ale soțului ei, Ashton Kutcher, în legătură cu subiectul „cât de des își spală copiii” este „o prostie”, crede Mila Kunis.

Actrița a mărturisit, zilele trecute, în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, că face duș în fiecare zi, dar asta nu înseamnă că se și spală zilnic pe cap, potrivit The Independent

Totodată, Mila Kunis a spus despre reacțiile provocate de declarațiile sale și ale lui Ashton Kutcher că e „o prostie” și că „întreaga poveste a luat o întorsătură ciudată”, transmite People.

„Fac duș în fiecare zi. Dar nu-mi spăl părul zilnic. Nu consider asta o necesitate.”, a spus Mila Kunis.

Cât despre copii, actrița a spus că ei „fac cunoștință cu apa în fiecare zi. Uneori e apa din piscină, alteori e dușul. Depinde. E criză Covid. Nu ieșim din casă. Cui îi pasă?”

„Dacă putem vedea mizerie pe ei, îi spălăm. Altfel, nu are rost”

Amintim că, în vara acestui an, Mila Kunis şi Ashton Kutcher au apărut împreună într-un episod al show-ului lui Dax Shepard, „Armchair Expert”. Abordând diferite subiecte, cei doi au ajuns la capitolul igienei copiilor lor, Wyatt, de 6 ani și Dimitri, de 4 ani, informa CNN

Gazdele emisiunii, Shepard și Monica Padman, au dezbătut faptul că săpunul folosit zilnic elimină uleiurile produse de piele. Aici au intervenit Kutcher și Kunis, care au spus că sunt complet de acord, spunând că se spală zilnic doar în zonele vitale. Padman s-a arătat uimită de faptul că se află în minoritate când vine vorba de dușul zilnic. 

„Cine v-a învățat să nu vă spălați?”, a întrebat retoric Padman. 

„Nu prea aveam apă caldă în copilărie, așa că nu sunt obișnuită să fac duș zilnic, oricum. Nu am fost părintele acela care să își spele mereu bebelușii”, a spus Mila Kunis.

„Dacă putem vedea mizerie pe ei, îi spălăm. Altfel, nu are rost”, a spus Ashton Kutcher. 

Actorul a mai adăugat faptul că se spală zilnic la subraț și în zona intimă, dar în rest nu prea face duș. De asemenea, după antrenamente obișnuiește să se stropească cu apă pe față, pentru a înlătura senzația sărată lăsată de transpirație. Și cam atât.

Kunis a intervenit și a mai spus că se spală pe față de 2 ori pe zi. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel