MM Stoica, mesaj bizar din închisoare. Despre ce a decis să vorbească

Mihai Stoica nu trece prin cele mai bune momente din viața sa, dar cu toate acestea a găsit forța să meargă mai departe.

Fostul manager al FC Steaua, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, a transmis un mesaj pentru toți cei care îi urmăresc pagina virtuală.

Mihai Stoica a ținut să sublinieze faptul că atunci când va părăsi închisoarea, va ieși un om mult mai puternic, iar situația ciudată în care se află nu îl va pune la pământ, așa cum poate ar vrea unii.

"Mi-am zis că cel mai bine este să stau low profile, dar, din păcate, nu prea mă lasă unii. Îi rog, totuși, să aibă puțină decență în ceea ce mă privește. Să nu mai abereze. Nu mă cert cu nimeni aici, nu fac plângeri din cauza condițiilor în care stăm sau a condițiilor meteo.

AUSTERITATEA NU ESTE SINONIMĂ CU MIZERIA.

Chiar dacă sunt într-o situație cel puțin ciudată, pe care NIMENI nu mi-o poate explica, executând o pedeapsă pe care NIMENI n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieși mai puternic, mai motivat și la fel de efervescent", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel