Mihai și Elwira Petre, CÂȘTIGĂTORII Asia Express? Prima reacție în urma zvonului. "Mă simt ca un Făt-Frumos dintr-o mare mizerie"

Foto: Instagram Mihai Petre
Foto: Instagram Mihai Petre

Mihai Petre a avut prima reacție după ce s-a spus că el a câștigat Asia Express.

Mihai și Elwira Petre formează una dintre cele nouă echipe ce au pornit pe Drumul Împăraților, în noul sezon Asia Express. 

Chiar dacă emisiunea abia a început, filmările s-au terminat de mult și au apărut primele zvonuri legate de cine a câștigat sezonul 3 al competiției. 

Potrivit cancan.ro, bătălia finală s-a dat între Mihai și Elwira Petre - Cuza și Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

Mihai Petre, prima reacție în urma zvonurilor

Întrebat dacă echipa lor a câștigat și dacă zvonurile sunt adevărate, Mihai Petre nu a dat un răspuns concret, dat fiind faptul că, prin contract, nu are voie să dezvăluie detalii despre emisiunile nedifuzate. 

"Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun", a declarat Mihai Petre pentru fanatik.ro.

Mihai Petre, despre Asia Express

"Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu din lacrimă, ci dintr-o mare mizerie, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. Ne spun: OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum.

Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a spus Mihai Petre, potrivit a1.ro.

Lista celor 9 echipe de vedete din noul sezon Asia Express

1. Mihai Petre și Elwira Petre

2. Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța

3. Cosmin Natanticu și Eliza

4. Alexandra Ungureanu și mama ei

5. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy

6. Cuza și Emi de la ”Noaptea Târziu”

7. Lorelei și Zarug

8. Lida Buble și sora ei, Estera

9. Connect-R și Shift

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel