Mihai Petre, din nou la PRO TV! Cui îi ia locul la “Românii au talent”!

[] []

21 aug 2018 / 13:33
Salveaza PDF Comentarii
Mihaela Rădulescu
Descriere foto: Mihaela Rădulescu

“Din motive personale”, Mihaela Rădulescu și-a anunțat plecarea de la PRO TV, din show-ul “Românii au talent”. Diva de la Monaco va fi înlocuită, se pare, de o altă vedetă, dar de gen masculin.

Este vorba despre Mihai Petre. Potrivit www.paginademedia.ro , "juratul cel rău" își reia locul la “Românii au talent”. Acesta revine după opt ani de când a fost prima dată în postura de jurat. Celebrul dansator profesionist nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la acest subiect. El nu este deloc străin de această emisiune, căci a fost în juriu în primele sezoane ale show-ului.

(oar_w460)

Mihaela Rădulescu și-a anunțat recent retragerea din cadrul emisiunii unde era colegă cu Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu.

(oar_w460)

"Dragii mei,

Știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cantărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămână colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverentă. Și nu mă plec în față voastră doar fizic, ci și cu inima mea toată, care vă îmbrațișează și vă aplaudă!”, a anunțat Mihaela Rădulescu.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27