Mihai Morar, SCRISOARE pentru România: De la fiul PLECAT. Mă dori

Mihai Morar a transmis o scrisoare emoționantă către români. 

SCRISOARE CĂTRE MAMA MEA, ROMÂNIA. DE LA FIUL PLECAT

"Dragă România, sunt unul dintre cei peste 5 milioane de copii pe care i-ai crescut până să plece. Știu că ți-e dor de de noi. Dar ești prea mândră ca să recunoști.Ești singura țară a dorului și singura care-și ascunde dorul. De Ziua ta, România, eu, copilul tău, te rog să lași deoparte mândria. Și înțelege: nu te-am abandonat. Un copil are dreptul să plece de lângă mamă, o mamă are obligația să-și iubească necondiționat copilul. Indiferent de alegerile lui.

Recunoaște-ți dorul, România. Și lasă, mamă, mândria. E în firescul tău să-ți fie dor. Nu fugi, mamă, de ceea ce ești. Dacă dorul de noi doare, lasă-l să doară. Dar să nu faci din dor furie și din furie ură de copii. Cel mai nefericit părinte nu e cel căruia îi pleacă fiii, ci acela care își vorbește de rău fiii. M-a durut de fiecare dată când m-ai vorbit prin lume. Tu, mamă, mi-ai zis căpșunar. Acum, mai nou, sparanghelist. Nu-s nici unul, nici altul. Știi cît de dureros e să nu te strige pe nume insăși cea care ți-a dat un nume...?!

Înțelege, mamă, nu putem fi toți răi sau toți buni. Dacă mi-ești mamă tu, România, poartă-te ca o mamă. Și iubește-ne, deopotrivă, și pe buni, și pe răi. Dacă unii suntem formidabili, iar alții sunt neisprăviți, copiii sunt și oglinda părinților. Când îți înalți copiii în dragoste, te înalți și pe tine, România! Când îți mânjești copiii cu ocară, te mânjești și pe tine, țară dragă. Mi-e dor de tine, România. Și mă dori în fiecare zi. Suntem milioane care trimit acasă miliarde. Acolo sunt și banii mei, mamă! Dar, lasă-mă să cred că eu valorez pentru România mai mult decât banii mei. Suntem niște milioane plecați din România. Dar România nu a plecat din noi. O dată la câțiva ani ne numeri voturile. Acolo e și votul meu pentru viitorul tău, mamă. Dar, lasă-mă să simt că eu valorez mai mult decât un vot. Suntem niște milioane care am plecat din România. Toți cu gândul că ne vom întoarce. Plecarea nu e un abandon, mamă. Lasă-mă să vreau să mă întorc mereu unde mi-e dorul, unde mi-e locul, unde mi-e rostul, România!

Mă dori, România. Dar mi-e dor de tine, România. Cu dragoste, Un fiu de România. ” a scris prezentatorul Radio, Mihai Morar, pe contul lui de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel