Mihai Morar, scrisoare emoționantă de Crăciun: Minunile există

Mihai Morar a postat pe rețelele de socializare o scrisoare de Crăciun foarte emoționantă. Prezentatorul emisiunii "Răi da Buni" a scris că această sărbătoare îi călăuzește și veghează chiar și pe cei mai puțin norocoși.

Mihai Morar a postat pe social media o scrisoare scrisă chiar de el, cu ocazia Crăciunului, informează Spynews. Acesta spune că și oamenii mai puțin norocoși, aflați printre noi, sunt primiți cu brațele și suflet deschis de această sărbătoare sfântă.

"Scrisoarea mea de Crăciun. Minunile există.

Cei care au visat, dar nu au avut. Cei care au dat, dar nu au primit. Cei care au respirat, dar nu au trăit. Cei care au luptat, dar nu au câștigat. Cei care au adunat, dar nu au împărțit. Cei care au copilărit, dar nu au zâmbit. Cei care au îmbătrânit, dar nu au iubit. Crăciunul le mulțumește. Cei purtați în pântece, dar nenăscuți. Crăciunul îi renaște. Cei care știu că nicăieri nu-i ca acasă, dar acasă nu e nicăieri pentru ei. Crăciunul îi găzduiește. Cei care au trecut prin foc, iar acum merg pe ape. Crăciunul îi face nemuritori. Cei care au sădit copii, dar vor fi îngropați doar de popă. Crăciunul îi mângâie pe tâmple. Cei care au plecat devreme de acasă, dar s-au întors prea târziu ca să-și mai sărute părinții. Crăciunul le incălzește fruntea. Cei care au crescut fără mamă, dar au învățat singuri ce e dragostea, dăruind-o. Crăciunul le veghează pașii. Cei care au zburdat pe Pământ, dar Universul lor s-a redus, brusc, la un pat din fiare. Crăciunul îi călătorește. Cei care au crezut în dragoste, dar au descoperit că dragostea se partajează în Tribunale. Crăciunul îi iubește. Cei care au avut totul și l-au pierdut doar ca să spuna mai departe: "Cele mai bune lucruri în viață nu sunt lucrurile." Crăciunul îi mântuiește. Cei care n-au mers, ci au zburat, dar curenții înălțimilor le-au frânt aripile. Crăciunul îi poartă în brațe. Cei sortiți să se îndrăgostească, dar nefăcuți să fie împreună. Crăciunul le împreunează mâinile. Pentru că El, Craciunul, nu împlinește minunile pentru cei preafericiți. Minunile li se întâmplă celor nefericiți. Crăciun fericit!", a postat Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel