Mihai Mitoșeru și Noemi, divorț. Oana Roman: Băiatul ăsta chiar o iubeşte

Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis, săptămâna viitoare, să meargă la notar pentru a semna actele de divorţ.

"Ei s-au mai despărţit o dată mult timp, deci poate există o şansă să se împace şi de data asta. Poate că emisiunile astea şi vorbele noastre, ale tuturor, o vor face pe ea să se gândească mai bine şi să înţeleagă că iubirea şi traiul alături de un om atâţia ani sunt mai importante decât orice, decât o distracţie... Să cântărească bine lucrurile şi poate înţelege că băiatul ăsta chiar o iubeşte şi sunt frumoşi împreună. Trebuia să încerce să meargă pe drumul ăsta împreună", a spus Oana Roman la"Agenţia VIP.

"Știam de ceva vreme"

Oana Roman a povestit că, într-o seară, s-a întâlnit cu Mihai Mitoşeru şi acesta i-a spus de existenţa neînţelegerilor. Mai mult, au fost şi la psiholog.

"Eu evident că ştiam de ceva vreme că există probleme între ei. Mihai, fiind cel mai bun şi vechi prieten al meu, sunt aproape 40 de ani... normal că am avut o discuţie cu el. Într-o seară m-a sunat, am ieşit cu el şi am stat de vorbă. Mi-a spus că sunt probleme, că Noemi a plecat la mama ei şi că nu se ştie ce va fi. L-am întrebat care au fost motivele şi mi-a spus că el nu ştie care sunt motivele. El, cel puţin, nu a aflat de la ea vreun motiv pentru care să facă acest pas. Ştiu că au doritl a un moment dat să meargă la psiholog", a mai precizat Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel