Mihai Bendeac, SCANDAL uriaș. Mesajul lui din 2015, REVOLTĂ în 2020. "Bă, NASOL"

După cazul "Colo", Mihai Bendeac este pus acum la zid pentru un videoclip din 2015. Acesta a luat în râs povestea unei fete violate.

După "Colo", Zmenta și Dana Budeanu, o nouă vedetă apare în atenția publicului pentru instigare la violență și viol asupra femeilor. Este vorba despre Mihai Bendeac, care se află în centrul unui scandal după ce, în anul 2015, a luat peste picior, printre râsete, mărturia unei fete violate.

La acea vreme, actorul a considerat că o tentativă de viol este amuzantă. Chiar dacă personajul principal era Ana Maria Mocanu, fostă asistentă TV,  drama ei a stârnit râsete, iar filmarea a ajuns în mediul online.

Ana Maria Mocanu, fostă asitsentă TV, a rememorat momentele de panică trăite în liceu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars din 2015. La un pas să fie victima unui viol, aceasta și-a spus drama care a marcat-o.

„Eu ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic. A fost cel mai greu moment din viaţa mea. Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reuşit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu”, povestea Ana Maria Mocanu, în anul 2015.

Atitudinea lui Mihai Bendeac din 2015, revoltă în 2020

„Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu. „Recunosc că eram mai naivă". Ăsta e pe sistemul mă împiedic des. „A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva”. “De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, a spus Mihai Bendeac.

“Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”, a continuat el, în videoclipul postat pe YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel