Mihai Albu, adevăratul motiv al despărțirii de Iulia Albu: Fericiți până la apariția găinii

Mihai Albu a vorbit într-o emisiune de televiziune despre relația pe care o are acum cu fosta sa soție, Iulia Albu, dar și despre adevăratul motiv al divorțului dintre cei doi. Designerul recunoaște că au avut o căsnicie fericită până când Iulia și-a cumpărat găina, cu care a avut numeroase apariții publice.

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală, nu doar cu mine, ci cu toata lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se vad altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până la apariția găinii, cu un an înainte de divorț.

Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică pentru că a început să plimbe gaina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții…Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze, că mă deranjează e altceva”, a declarat Mihai Albu, în emisiunea La Măruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel