Mihaela Rădulescu, scoasă din sărite! Postarea ȘOC de pe Facebook

Mihaela Rădulescu a avut parte de o experienţă neplăcută la paintball și a simţit nevoia să posteze pe pagina personală de Facebook întâmplarea prin care fiul ei a trecut.

"Vorbeam vreo 3 postări mai devreme despre cât de bine-și conduce business-ul austriaca Simone. Ei, bine, iată și un exemplu românesc - a vrut fii-miu să meargă la paintball, la Baloteşti și exact când mai avea 1 m până-n poartă, mașinii în care era copilul meu i-a tăiat calea o altă mașină, din care a descins un agitat.

A urlat la frate-miu că i-a prăfuit mașina și s-a întors către portar, dându-i o strălucită indicație de lider "capabil" - "ăștia nu mai intră azi, că m-au enervat, uite cum mi-au murdărit mașină !" Ce pot să mai adaug ?!.... S-a întors copilul cu mașina pe același drum neasfaltat, iar eu am decis, după ce am aflat că acela era chiar patronul, să-i explic lui fii-miu că România e mereu surprinzătoare și plină de praf - praful din capul unora care cred că așa se conduce o afacere.

Frate-miu condusese cu 30 km/ oră, dar să zicem că am mai bifat o experiență românească, din care unii dintre noi au ieșit năuciți, alții prăfuiți. Oare de ce insist eu să-l fac pe fii-miu să iubească țara asta ? Oare de ce-l aduc în vacanțe aici, în loc să bifăm doar destinații exotice ?! Poate pentru că încă mai sper că se va schimbă ceva. Ce noroc pe prăfuit că nu eram în mașină... Nu, nu va gândiți la ce-i mai rău - doar mi-aș fi scos tricoul de pe mine și-i făceam mașină ţiplă", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel