Mihaela Rădulescu, scandal cu presa din Austria: Pupaţi-mi fundul sexy!

Mihaela Rădulescu a reacționat vehement în urma unui articol publicat într-un ziar din Salzburg, considerând că a adus atingere nu doar imaginii sale, ci mai ales lui Felix Baumgartner, iubitul ei. 

Mihaela Rădulescu s-a arătat foarte deranjată faţă de remarcile făcute de unii jurnaliştii austrieci, cărora le-a trimis o scrisoare deschisă foarte dură.

Reacţia Mihaelei Rădulescu vine după ce într-un ziar din Salzburg a apărut un articol ironic la adresa româncei intitulat "Felix şi Bătrâna". În fotografie apar Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu în faţa unui celebru avion, Dornier, numit şi Bătrâna.

"O scrisoare deschisă pentru anumiți jurnaliști austrieci. Și o veche zicală de la bunica mea: nu poți să numești bătrână o femeie, până nu ți-ai rupt dinții mușcând-o de fund. Așa că mai bine pupați-mi fundul sexy", a scris Răduleasca pe contul său de socializare, invitâdu-și fanii să citească o postare recentă pe blogul personal, în cadrul căreia postează scrisoarea deschisă, precum și explicația gestului său.

"Știu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedetă TV. Dar, în țara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde niște ziare proaste. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner și când spuneți prostii despre mine, fără nici un motiv, vreți doar să îl răniți pe Felix (...).

Dacă îți insultați pe el sau pe iubita lui sau familia, în propria lui țară, poate următoare mișcare logică a lui Felix ar fi să nu mai participe la nici un eveniment în Austria. Și o să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst), care a un super erou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austra pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați", a scris Mihaela Rădulescu, potrivit libertatea.ro

Vedeta TV consideră că titlul a fost o glumă proastă "a unui așa-zis jurnalist" și nu exclude ca autorul articolului să fie ori un jurnalist gelos, ori un hater căruia nu-i plac românii sau evreii sau chiar "o persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni frumoși și de succes, atât de îndrăgostiți că nu dau doi bani pe ce cred unii oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel