Mihaela Rădulescu, revoltată: Presa și media din România, plină de oameni fără respect, fără bună cuviință

Mihaela Rădulescu este revoltată de modul în care cei 20 de ani de carieră ai săi au fost "minimalizați" de o "fătucă", într-un articol apărut în presă.  Jurnalista scrie la site-ul The One al Andreei Escaspune Mihaela Rădulescu, vedeta TV susținând că presa și media din România este plină de oameni fără respect, fără bună cuviință, fără nicio urmă de profesionalism sau de chef de muncă asemeni celei care a semnat articolul.

"Mai, ziaristelor, mai, fatucelor, mai sefii lor, stati un pic jos si ascultati ce va spun - voi stiti ce vreti de la voi, de la viata...asa, in general ? Va pasa vreun pic sa faceti ceva bun si drept, sa muncitit pe bune pentru ceva ? Aveti vreun respect pentru ceva sau cineva sau....asa se cere la angajare, sa n-aveti niciun Dumnezeu si sa nu vreti sa deveniti nimic ?!....Bai, io am vrut sa devin si am muncit de m-a luat mama naibii ca sa fiu cine sunt azi si sa am ce am azi. ", și-a început Mihaela Rădulescu Schwartzenberg postarea de astăzi pe Facebook.

Vedeta TV își manifestă nemulțumirea nu numai față de faptul că cea care a scris despre cariera ei nu știe că nu o cheamă și Andreea și că susține că a devenit "cunoscută ca secretară a lui Dan Iosif", dar și pentru faptul că a greșit calculul anilor săi de carieră și că reușitele sale profesionale sunt minimalizate.

Mihaela Rădulescu: Prigoană e mai celebru ca mine la capitolul nunți

Fatuca draga, tu ai vrut sa scrii un articol despre cei 20 de ani - nu 21 cum ai scris tu din burta - de cariera, pe care-i implinesc anul asta. Si ce ti s-a parut tie important despre mine ? Ca m-am maritat de 3 ori si ca am facut "Duminica in familie". Mai, retardat-o, pana si Prigoana e mai celebru ca mine la capitolul nunti, botezuri si cununii", îi transmite Mihaela Rădulescu autoarei articolului, reproșându-i, de asemenea, că nu amintește de fondurile strânse în acțiunile sale umanitare, de emisiunile cu audiență foarte mare pe care le-a avut de-a lungul anilor, de cele patru cărți scrise, "toate best seller-uri", de tona de premii primite sau de faptul că și-a pus "viata la bataie prin Irak sau Afganistan".

"...din articolul tau de 2 bani reiese ca niste casnici si un divort, bashca relatia cu ...stratosfera sunt cam tot ce poti sa spui despre mine, Sigur, daca esti batuta in cap, proasta de bubui si n-ai niciun sef care sa-ti zica sa te duci naibii acasa, ca n-ai inteles nimic. Sau poate asta era ideea, sa minimalizam toata cariera unui om", continuă Mihaela Rădulescu supărată și pentru faptul că articolul a fost ilustrat cu fotografii în care apare după ce a născut sau când era nemachiată.

Prostia duce la dezastre, în final

Mihaela Rădulescu îi atrage, totodată, atenția semnatarei articolului că nici șefei sale, Andreea Esca nu i-ar fi plăcut "sa-i sintetizeze cineva ca tine cariera la faptul ca a citit impecabil prompterul vreo 20 de ani si....atat". În plus, vedeta TV speră ca Esca să ia măsurile de rigoare, respectiv "sa curete locul si site-ul de gunoaie".

"Ma uit inca o data la de-astia ca tine, de care-i plina presa si media din Romania - oameni fara respect, fara buna cuviinta, fara nicio urma de profesionalism sau de chef de munca . Si ma mir ca scrii la site-ul The One - ma asteptam sa inveti ceva de la Esca, daca nu de la mine, care-s mai departe - chiar, crezi ca Andreei i-ar fi placut sa-i sintetizeze cineva ca tine cariera la faptul ca a citit impecabil prompterul vreo 20 de ani si....atat ?!:) Ma indoiesc sincer. Io zic sa te apuci de altceva, de orice activitate la care nu trebuie sa-ti folosesti creierul, caci esti intr-un mare pericol sa te accidentezi grav...., prostia duce la dezastre, in final.
Sa mai sper ceva, asa, la final ? Poate doar ca Esca sa citeasca randurile astea si sa curete locul si site-ul de gunoaie ca tine", își continuă postarea Mihaela Rădulescu, precizând posturile recente în care performează, Romanian Ambassador for Wings for Life, United Way, Save the Children și membru în juriu la "Românii au talent".

Românii au talent, sezonul V, la Pro TV, din 13 martie. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, alături de Andra şi Andi Moisescu în juriu

"Sa continuam, asadar - eu sa muncesc si sa merg mai sus, iar astia ca tine sa debiteze tampenii, de dragul prostiei care zace in ei si de nevoia de a fi platiti pentru ...nimic", își încheie postarea Mihaela Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel