Mihaela Rădulescu: "Port pantofi cu un număr mai mare"

Vedeta de televiziune,Mihaela Rădulescu ne-a obişnuit cu stilul ei inconfundabil.Este un model pe care foarte multe femei îl urmează atunci când vine vorba de vestimentaţie şi nu numai.De data aceasta, vedeta a dezvăluit un truc la care iubitoarele de pantofi nu s-ar fi gândit.

Mereu impecabilă şi proaspătă în materie de vestimentaţie, Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul rezistenţei pe tocuri ore în şir: "La tocuri am un antrenament de campionate mondiale. Îmi aleg pantofi care nu mă strâng, care nu mă bat, uneori chiar cu un numar mai mare. Am acasă o serie de pantofi pe care nu ii port decât la emisiuni, tocmai pentru că sunt cu un numar mai mare şi când stau 3 ore în picioare mi se umflă picioarele, aşa că ii aleg pe aceştia, nu se vede la TV că sunt mai mari, dar nici nu pot să ies în altă parte pentru că s-ar vedea", a mărturisit vedeta TV pentru perfecte.ro.

Spre surprinderea cititoarelor, ţinuta cu care ne-a obişnuit Mihaela în emisiunile de televiziune, este total complementară ţinutei sale de zi cu zi: "Este o contradicţie foarte mare cum arăt în viaţa de zi cu zi şi cum arăt pe o scenă. E un soi de uniforma pe care, ca persoana publică, trebuie să o port. Dar în general sunt cel mai mare fan al blugilor, al teneşilor şi al tricourilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel