Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Gabriela Prisăcariu, viitoarea soție a lui Dani Oțil: Nu o mai HALESC. Vreau să știu dacă-mi mulțumește

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit despre Dani Oțil și viitoarea sa soție, Gabriela Prisăcariu.

Mihaela Rădlescu și Dani Oțil au format, timp de doi ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Acum, după șase ani de la despărțire, vedeta a vorbit despre relația cu matinalul de la Neatza, dar și despre actuala lui iubită, care urmează să-i devină soție.

"Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el", a declarat Mihaela Rădulescu.

Relația cu Dani Oțil, imposibilă

"Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei", a completat ea, citează wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel