Mihaela Rădulescu, la dezintoxicare cu fiul ei: Cred că am făcut un lucru bun! În aripa cea mai cruntă

Foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a ajuns cu fiul ei a dezintoxicare. Motivul e uluitor.

Mihaela Rădulescu este cea mai fericită mamă și nu ezită să spună asta din toată inima. 

Ayan, fiul ei, a împlinit 17 ani, iar vedeta a publicat un mesaj emoționant alături de fotografii împreună. 

Mihaela Rădulescu l-a serbat, duminică, 1 august, pe Ayan Schwartzenberg, pe Coasta de Azur. 

"Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu - cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula.

A crescut prea repede, dă de viața pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf… mai am de-nvațat", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de Instagram. 

Mihaela Rădulescu, la dezintoxicare cu fiul ei

 

Mihaela Rădulescu este o mamă dedicată și a dorit să-i acorde cea mai bună educație fiului ei, motiv pentru care a dezvăluit modul în care a încercat să-și ghideze fiul.

Pe când avea doar 14 ani, vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru a-i arăta cât de mult rău îi pot face drogurile unui om. Mihaela Rădulescu a considerat că este mai bine să-l ducă și să vadă totul cu ochii lui, un lucru pe care nu l-ar fi învățat școala.

"Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul", a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe Youtube.

Cu ce se ocupă Ayan

Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea liceului are planuri mari. Acesta vrea sa meargă la o Universitate renumită, printre opțiunile lui făcând parte Harvard, Yale sau Stanford.

La începutul anului 2020, Ayan a fost reprezentantul Republicii Franceze la un program al Universității Yale, acolo unde a suținut o dezbatere despre cât de problematice sunt substanțele interzise în rândul tinerilor. Mândră de fiul ei, Mihaela Rădulescu a postat o mulțime de fotografii cu băiatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel