Urmărește emisiunea live


Mihaela Rădulescu i-a făcut KNOCKOUT. Burcea și Antonescu au TĂCUT instant. Replica i-a AMUZAT pe toți

Mihaela Rădulescu a intervenit în scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu. Ce le-a spus vedeta. 

George Burcea și Andreea Antonescu duc certuri după certuri în emisiunea Ferma, difuzată pe Pro TV. După ce au fost întrebați de către Mihaela Rădulescu ce concurent nu ar merita imunitate, George Burcea a ales-o pe Andreea Antonescu. El a spus că nu are nimic personal cu ea, însă este de prea puțin timp în competiție și nu ar merita privilegiul deoarece a muncit prea puțin.

De asemenea, Andreea Antonescu a mărturisit și ea că primul nume care îi vine în minte este numele lui George Burcea, însă, deoarece nu vrea să fie rea și părtinitoare va vota alt concurent. De aici a pornit disputa.

”Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să îl cunosc pe George până am intrat în Fermă. Față de mine a avut o atitudine ok de-a lungul timpului. Astăzi mi s-a părut o frustrare disperată”, a spus Andreea Antonescu.

”Pe Andreea Bălan nu o afectează dacă eu o scot pe Andreea Antonescu din concurs, dacă vreau să fac rău cuiva, îi fac direct ei, nu prietenilor acesteia”, i-a răspuns George Burcea.

Replica Mihaelei Rădulescu au stârnit râsul tuturor

Pe măsură ce discuția devenea din ce în ce mai aprigă, moderatoarea emisiunii Mihaela Rădulescu a făcut niște glume care au mai relaxat spiritele și au stârnit amuzamentul tuturor.

”Stai puțin să înțeleg, tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu? Nu ai fost căsătorit decât cu o jumătate a grupului Andre, nu și cu cealaltă, nu?” a întrebat Mihaela Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel