Mihaela Rădulescu, atac homosexuali: Niște înjurături pe Facebook și niște bloggerițe iritate nu clatină Pro TV

La câteva zile după ce i-a etichetat pe homosexuali drept „anormali”, fapt ce a declanşat un val de reacții negative și critici în media și pe retelele sociale, Mihaela Rădulescu susține că nu ar fi nimic discrimnatoriu în postarea de pe blogul ei și crede că imaginea Pro TV - unde activeaza in prezent ca jurat la "Romanii au talent" - nu a fost "nicicum afectată". "Niste înjurături pe Facebook și niște bloggerițe iritate nu clatină o instituție atât de solidă", a afirmat Mihaela Rădulescu, într-un interviu acordat pentru HotNews.

Într-un text publicat recent pe blogul personal, intitulat „Adam şi Eva? (Toleranţa pe la spatele normalităţii)", Mihaela Rădulescu susținea că, din cauza „corectitutinii politice" şi a drepturilor minorităţilor sexuale, „normalitatea" pierde teren în faţa „ciudăţeniilor".

Vedeta TV opina, între altele, că persoanele gay nu ar trebui să fie deranjate, dar, în acelaşi timp, nici ele nu trebuie să deranjeze pe nimeni, prin afişarea sfidătoare în public, dar și că astfel de persoane sunt "anormale".

Comentariile sale la adresa homosexualilor a stârnit, ulterior, un val de reacții negative și critici, atât în media, cât și pe rețele sociale. În plus, Mihaela Rădulescu a fost reclamată și la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, deși vedeta afirmă că acuzația este nefondată.

Mihaela Rădulescu, sesizări la Combaterea Discriminării pentru declarațiile împotriva comunității homosexuale

"Nu există nimic discriminatoriu dacă citiți textul integral de pe blogul meu și nu doar scoaterile din context, convenabile unei inflamări a acestei comunități și a celor care o susțin. Am văzut și eu ce militanți au apărut. Râuri, valuri de injurii la adresa mea, pagini care folosesc ilegal poze cu mine și numele meu, vorbind în cel mai de mahala ton posibil, vedete pleznite brusc de amocul pentru susținerea comunității și alte deraieri de toată jena, doar pentru că am îndrăznit să am o opinie, cică liberă, pe un subiect tabu. (...) Sunt zeci de oportuniști pe care abia acum i-a pocnit amocul susținerii comunității, când a fost rost de dat în Răduleasca pentru mărirea traficului, pentru audiența către un public consumator de ...sânge pe pereți și păreri anti-Răduleasca. Sper să le fi fost de folos la ceva", a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa citată. 

Andreea Raicu, despre Mihaela Rădulescu: Postările ei m-au șocat

De asemenea, juratul de la emisiunea "Românii au talent" consideră că ceea ce a scris ea pe blogul său despre acest subiect și ceea ce dezbat cei care nici măcar nu i-au citit textul, "ci doar au jucat....telefonul fără fir pe postări, sunt ca două limbi străine".

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu crede că imaginea postului Pro TV nu ar avea de ce să fie afectată de scandalul iscat de ceea ce ea a scris pe blog. 

Pro TV, o instituție solidă 

Întrebată dacă contractul cu Pro TV îi asigură sprijinul televiziunii în cazul unor controverse publice, chiar și atunci când imaginea postului este afectată, Mihaela Rădulescu a precizat: "Imaginea postului nu mi s-a părut nicicum afectată, niște înjurături pe Facebook și niște bloggerițe iritate nu clatină o instituție atât de solidă, cu un public care gândeste liber. Acu' să nu vă imaginați că sloganul ăsta e despre vreo minoritate, ci despre majoritatea care se uită la TV și mai și intelege perfect ce vede, fără să-i explice vreunul pe Facebook. Suntem o echipă de profesioniști și mă aflu acolo pentru că ei m-au vrut, eu am acceptat bucuroasă și lucrăm extrem de eficient împreună.

Acolo e locul meu acum, în juriul unei emisiuni despre oameni frumoși, talentați, expresivi, simpatici, care precis au și uitat subiectele astea și se gândesc la Sărbători, la Lumină, la bunătate... la ce se gândeste omul normal când vin Sărbătorile. Scuze, tot omul, ca să fiu politically correct. Să ne luminăm sufletele și mintea și să ne descrețim gândurile cu românii talentați. Că și ei sunt o minoritate, dar mult mai veselă și care evoluează pe o scenă legitimă - cea de la Pro TV", a conchis vedeta postului din Pache Protopopescu.

PRO TV: Mihaela Rădulescu este și va fi în continuare prezentă în juriul de la "Românii au talent"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel