Mihaela Rădulescu, atac extrem de dur la Andreea Marin. Cum au taxat-o fanii

Mihaela Rădulescu prezintă emisiunea ”Uite cine dansează!” de la PRO TV, în care Andreea Marin este în juriu. Rivalitatea dintre cele două este deja celebră, iar înțepăturile nu lipsesc nici măcar acum, după atât de mult timp. 

Contextul: Andreea Marin a purtat mai multe peruci în emisiunea ”Uite cine dansează!” cu scopul de a atrage atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer. Jurata emisiunii de la PRO TV este cunoscută ca o persoană care se implică în cauze sociale.

Gestul său nu a impresionat-o pe Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea emisiunii a scrie, pe Instagram: ”Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”. 

(w670)

Chiar dacă au fost fani care au apreciat pozele ei, au fost și persoane care i-au scris: ”Cu peruci şi căciuli sau fără, ar trebui să încerci să fii şi să te comporţi ca o doamnă. Atacurile astea directe nu te ridică mai sus decât ea!”, ”Nu doar că nu te ridică, dimpotrivă, te coboară”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel