Mihaela Rădulescu, atac dur: Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj vehement pentru toți oamenii care au criticat-o de-a lungul timpului.

Mihaela Radulescu nu a cedat în faţa criticilor. În acest sens, jurata de la "Românii au talent" a scris câteva rânduri pe Facebook.

"N-au cum să-ți ia niciodată ce ai în suflet. Nu au cum să-ți ia ce ai în cap. Nu-ți pot trăi viață, nici nu-ți pot accesa liniștea și nu-ți pot simți iubirea. Ei pot doar să te urmărească cu priviri încruntate, îți pot arunca peste gardul bunei-cuviințe niște vorbe grele și fără miză și mai pot visa că te clatină.

Tu zâmbește-le, dar ignoră-i, căci nu te pot ajunge din urmă, chiar dacă sunt mereu pe urmele tale... E valabil pentru oricine are succes și siguranță de sine, pentru oricine a ales să-și îmbogățească destinul și să-și bucure inima, trăind ce vrea, cum vrea, cu cine vrea. Nu va temeți de răutatea oamenilor, ci antrenați-vă spre a nu-i mai lasă în universul vostru. Căci... se poate. Eu sunt o dovadă bună și încă vie.

Când ei stau pe loc și se chinuie să-mi mai facă un rău, eu sunt deja la al doilea dans, la al doilea vis împlinit, la următorul proiect, la a două tură de alergare... Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze... Când ei se uită spre viața mea de parcă-s lilieci spânzurați de crengi, care văd invers și prost, eu am deja bagajele făcute spre o altă destinație și îmi tresaltă inima de bucurie că pot trăi atât de intens, de liber și de... normal, până la urmă... Când ei fac găști, eu fac echipe cu fii-miu și colegi de-ai lui și ne întrecem în toate sporturile care ne bucură. Când pe ei îi roade, pe noi ne mângâie soarele, marea și lumea frumoasă din universul nostru. Ceea ce e bine de știut și de aplicat pe orice viață care vrea să fie... A TA", a fost mesajul transmis de Mihaela Rădulescu.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, topless la plajă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel