Mihaela Borcea, operată de urgență. Starea de sănătate

Problemele de sănătate par să nu o mai lase în pace pe Mihaela Borcea. 

După ce ani la rând s-a luptat cu intoxicaţia cu mercur, acum, o nouă problemă a pus-o pe masa de operaţie.

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela, a suferit o intervenţie de urgenţă în Austria. Problema ar fi localizată la un picior, în urma unui accident mai vechi la ski. Din cauza durerilor care nu o mai lăsau, afacerista a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor. Se pare că operaţia a reuşit, iar Mihaela Borcea aşteaptă să vadă că şi vindecarea va fi una de succes, informează Spynews.

"Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez. Sunt sănătoasă şi puternică! Am fost cu copiii la schi şi am schiat şi eu, deşi am din nou o problemă, o ruptură de ligamente. " declara în urmă cu câteva luni Mihaela Borcea pentru Extra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

[citeste si]

Mihaela Borcea s-a luptat timp de 6 ani cu intoxicaţia cu mercur. A făcut tratamente peste tratamente, a cheltuit zeci de mii de euro. După divorţ, aceasta a trecut printr-o perioadă stresantă şi aşa a luat şi mai multe kilograme în plus. Deşi s-au despărţit legal, Mihaela şi Cristi Borcea încă împart afacerile şi au, tot împreună, grijă de cei trei copii ai lor: Patrick şi gemenii, Angelo şi Melissa, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel