Micutzu, atacat în Capitală. Poliția a intervenit în scandal. "Să mă bată mama că te OMOR" - VIDEO

Micutzu, atacat în Capitală. Poliția a intervenit în scandal / Foto: Facebook Micutzu
Micutzu, atacat în Capitală. Poliția a intervenit în scandal / Foto: Facebook Micutzu

Actorul de stand-up Micutzu ar fi fost atacat în Capitală.

UPDATE: 

Micutzu a avut o primă reacție. Vezi mai mult aici: Micutzu acuză după bătaia din Capitală: ”A agresat-o pe logodnica mea”. Martor: Micutzu sparge un geam și se ia la omor

Știrea inițială:

A fost scandal noaptea trecută în Capitală. Celebrul artist de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, ar fi fost ajuns la secție după ce, la finalul unui spectacol, a fost implicat într-o ceartă. Polițiștii Secției 1 au fost cei care au sosit la fața locului, puțin după miezul nopții. Se pare că motivul a fost faptul că geamul unei terase de pe Calea Victoriei a fost spart. 

Noaptea trecută, Micutzu, iubita sa și un amic au depus reclamație și au dat declarații despre episodul din Calea Victoriei. Potrivit acestora, în timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzu. Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, dar s-a spart geamul unei terase. Scandalagiii au ajuns și ei la Poliție și împotriva lor s-au luat măsurile legale pentru tulburarea liniștii publice, scrie Realitatea.net. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

În spațiul public au apărut imagini cu acest scandal. "Să mă bată mama că te omor.", spune Micutzu la un moment dat. Pe filmare se văd mai multe persoane. Acestea se ceartă și vorbesc necenzurat.

VEZI ȘI: Micutzu a făcut "Imnul Învierii": "Şocant! Dă click!" - VIDEO

Micutzu, la un pas de moarte: A intrat în mine și mi-a strivit piciorul

Micutzu a fost la un pas să-și piardă viața. Comediantul a povestit  în urmă cu câțiva ani episodul terifiant prin care a trecut.

„Am fost prea aproape de a muri în viața asta de mai multe ori și acum încerc să mă țin departe. Cea mai nasoală a fost pe Valea Oltului când au căzut 3 stânci. Una a intrat în mașina în care eram, una în față și una în spate. Aia din față avea 12 tone, aia din spate 14 și aia care a intrat in dreapta aici avea 7 tone și ceva.

S-a rostogolit efectiv și nu mai era nimic aici și a intrat în mine și mi-a strivit piciorul și dacă nu eram cât de gras eram atunci cel mai probabil nu aș fi supraviețuit. Adică un om slab la ce am avut eu n-ar fi rezistat mai ales că am avut contact direct cu stânca", a povestit Micutzu în 2019.

VEZI ȘI: Care este, de fapt, numele complet al lui Bendeac. Așa e trecut în buletin. Surpriză totală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel