Mick Jagger, devastat de ce s-a întâmplat cu prietena sa

Vocalistul formației rock The Rolling Stones, Mick Jagger, este "complet șocat și devastat" de vestea pe care a aflat-o astăzi în legătură cu prietena sa, L'Wren Scott, de profesie manechin și designer.

L'Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită, luni în jurul orei 10:00 (ora New York-ului), în apartamentul de  lux aflat pe Eleventh Avenue, din Manhattan, spânzurată cu o eșarfă, relatează Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție al New York-ului a declarat că L'Wren Scott, "a fost declarată moartă de către serviciile medicale de urgență sosite la fața locului. Ancheta este în curs de desfășurare" și se așteaptă concluziile medicilor legiști pentru a stabili cauza morții. 

Pe numele ei adevărat Luann Bambrough, L'Wren Scott era cunoscută mai ales datorită relației pe care o avea cu Mick Jagger, vocalistul formației rock The Rolling Stones. Cuplul s-a întâlnit pe platourile de filmare la o ședință foto a tinerei, în 2001.

La momentul tragediei, Mick Jagger se afla în Australia. Potrivit purtătorului de cuvânt al starului rock, între cei doi exista încă o relație, iar Mick Jagger a fost "complet șocat și devastat" la aflarea veștii că L'Wren Scott s-a spânzurat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel