Mick Jagger, operaţie. Solistul The Rolling Stones, probleme grave de sănătate

Mick Jagger
Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va suporta o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unei valve cardiace în această săptămână, la New York, iar medicii se aşteaptă ca rockerul britanic să beneficieze apoi de o recuperare completă, a dezvăluit luni site-ul american Drudge Report, care citează surse anonime, relatează Reuters.

Grupul The Rolling Stones şi-a amânat turneul pe care îl avea programat în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi astfel solistului său, Mick Jagger, timpul necesar de care acesta avea nevoie pentru a primi tratament medical, a precizat formaţia britanică într-un mesaj publicat duminică.

Medicii se aşteaptă ca Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, să revină pe scenă până în vara acestui an, afirmă Drudge Report.

Drudge Report este un blog american cu opinii conservatoare, care funcţionează ca un agregator de ştiri online, înfiinţat în 1995 de Matt Drudge şi Charles Hurt. Site-ul conţine în principal link-uri către ştiri publicate de alte companii media în domenii precum politică, entertainment şi evenimente de actualitate. Drudge Report publică şi link-uri către materiale scrise de numeroşi editorialişti. Ocazional, Matt Drudge scrie el însuşi ştiri, pe baza unor informaţii primite de la diverse surse anonime.

Drudge Report a fost prima companie din industria mass-media care a dezvăluit publicului larg scandalul Monica Lewinski, după ce revista Newsweek a decis să nu facă publice acele informaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel