Michael Lynton, CEO-ul Sony Pictures Entertainment, afacere cu marijuana

Din câte se pare, șeful celor de la Sony Pictures Entertainment era interesat de dezvoltarea unui aditiv pentru marijuana.

În luna februarie a anului 2014, mai multe email-uri private din cadrul Sony au fost publicate pe internet. Un scandal de proporții a fost stârnit, iar unele informații confidențiale au devenit accesibile tuturor. Una dintre cele mai interesante, îl vizează chiar pe Michael Lynton, CEO-ul Sony Pictures Entertainment, una dintre filialele americane ale concernului japonez, scrie playtech.

După cum reiese din mesajele respective, Lynton a observat dificultatea elaborării unor teste pentru șoferii suspectații că s-au urcat la volan după ce au fumat marijuana. Conform publicației Motherboard, compușii din marijuana rămân în corpul uman mult mai mult decât cei din alcool. Astfel, este greu de stabilit imediat perioada în care o persoană a fumat ultima oară.

Citește și: Cimpanzeii au aceleași drepturi ca oamenii: De ce a decis un judecător american așa ceva

Lynton dorea introducerea unui aditiv care ar putea fi detectat în sânge sau urină și care ar rezolva această problemă. Ideea lui, însă, pare a fi fost respinsă de către cercetători, din diverse motive. În primul rând, THC-ul, ingredientul activ, se depozitează în grăsime, iar aditivul ar avea probabil rolul de a identifica nivelul acestuia. Dar nivelul de THC nu indică neapărat faptul că persoana respectivă a fumat recent. Astfel, în multe situații ar fi existat riscul ca persoana testată să fie penalizată din motive greșite.

Cei cărora li s-a prezentat planul și-au exprimat ulterior dezacordul. După cum explică și un cercetător pentru Motherboard, în astfel de situații este indicat să fie măsurate subprodusele consumului de canabis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel