Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones divorțează. Ce avere se dispută

douglas
douglas

Deși se considera că au o căsnicie exemplară, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-ar afla în mijlocul unui divorț, care dă naștere unei mari întrebări: cum se va împărți averea de 300 de milioane de dolari, potrivit revistei americane Star.

Sursa citată a publicat pe prima pagină anunțul unui posibil divorț răsunător la Hollywood, protagoniști fiind Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, scrie click.ro.

Motivul invocat ar fi problemele de sănătate ale lui Catherine, ea fiind diagnosticată cu "bipolaritate". După cum subliniază revista, Michael Douglas a cerut avocatului să-l "scape de toți acei ani de iad".

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii – Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

În 2010, Michael Douglas, de două ori câştigător al premiului Oscar, a dezvăluit că are cancer şi se tratează prin chimioterapie şi radioterapie.

Și soția sa galeză, Catherine Zeta-Jones (43 de ani), a fost, ulterior, diagnosticată cu tulburare bipolară, agravată de lupta pe care soţul ei a dus-o cu cancerul, dar pe care a încercat să o trateze într-o clinică specializată.

Ce este tulburarea bipolară

Persoanele care au schimbări extreme de dispozitie, de la depresii severe până la episoade maniace, ar putea suferi o tulburare bipolară.

 În cursul episoadelor maniace persoanele care suferă de tulburarea bipolară țin să aibă o dispoziție euforică, să fie hiperactivi, agitați și fără să simtă necesitatea somnului. În cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triști, se simt fără speranță, vinovați și/sau fără valoare și au un nivel scăzut de energie. Tulburarea bipolară este o boala care afectează și apropiații bolnavilor, scrie sfatulmedicului.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel