Messi, pe urmele lui Ronaldo. Starul argentinian a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Hilal (surse)

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Starul argentinian Lionel Messi a primit o ofertă formală de a semna pentru clubul saudit de fotbal Al-Hilal, a afirmat pentru Reuters, o sursă apropiată de căpitanul naţionalei Argentinei, campioana mondială.

Oferta din partea clubului saudit este singura primită de Messi până acum, precizează sursa, iar presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an. Al-Hilal nu a răspuns la cererea de a comenta acest lucru, menţionează Reuters.

Presa a relatat în ultima vreme că Messi (35 ani) s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, FC Barcelona, o altă posibilă destinaţie fiind Major League Soccer, mai precis clubul Inter Miami, deţinut de fostul internaţional englez David Beckham. Lionel Messi este în prezent suspendat de clubul Paris Saint-Germain după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări.

L'Equipe a relatat marţi despre acest incident, adăugând că PSG a decis să nu îşi exercite opţiunea de prelungire a contractului lui Messi pentru un al treilea sezon. Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

O altă sursă apropiată de Messi a declarat pentru Reuters că suspendarea a fost impusă de PSG argentinianului după ce Messi a anunţat clubul că nu va rămâne pentru încă un sezon, din cauza absenţei unui proiect viabil.

Sursa a mai spus că PSG nu avea programat un antrenament luni şi decizia de a face o şedinţă de pregătire a fost luată după ce Messi plecase în Arabia Saudită. O sursă din cadrul clubului PSG a dezminţit acest lucru, precizând pentru Reuters că Messi a plecat în Arabia Saudită fără permisiunea grupării pariziene şi în ciuda antrenamentului programat luni, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel