Fondator Salad Box intră în politică: A venit momentul!

politician
politician

Ilan Laufer a făcut un anunț important.

”PSL este primul start-up politic din România care vine cu o nouă viziune pentru viitorul nostru comun. Radu Lupaș, liderul PSL de la Cluj, a ales să contribuie la construcția proiectului de țară România 10 în 10, împreună cu alte câteva mii de români care sunt deja alături de noi.


Și tu poți face parte din echipa noastră! Trimite-ne un CV sau o descriere la adresa de mail [email protected] pentru a face parte din schimbare”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.



”Faceți cunoștință cu co-fondatorul brandului și francizei Salad Box, Radu Lupaș. Radu este președinte PSL la organizația județeană Cluj și lider regional în Transilvania și este o adevărată poveste de succes al antreprenoriatului românesc. Radu a început antreprenoriatul încă de când era student la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca.

În câțiva ani a contribuit la dezvoltarea brandului Salad Box de la zero la o franciză de top în Romania și o prezență in piețe internaționale precum SUA, Marea Britanie, Algeria, Ungaria si altele.


Este un veritabil ambasador al brandurilor românești, speaker și trainer de antreprenori. A ajutat firme românești să se extindă în peste 14 țări”, a mai scris Ilan Laufer.

Radu Lupaș:


"Nu am crezut niciodată că voi face politică, dar a venit momentul în care trebuie să găsesc mecanismele prin care să schimb ceva în România mea, "să dau înapoi" societății prin abilitățile și cunoștințele pe care le-am dobândit și să contribui la viitorul copilului meu, în mod real."


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel