Meghan și Harry ZGUDUIE Casa Regală: "Regina, un şef al MAFIEI". Experții regali, ATAC la Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a fost criticată dur de experții regali, după publicarea primelor secvențe din interviul cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Vezi și: Prințul Harry, dezvăluiri DISPERATE despre plecarea din Casa Regală. Oprah Winfrey a rămas uimită: Spuneți lucruri şocante AICI - VIDEO

Interviul prințului Harry și a lui Meghan Markle, acordat în premieră pentru Oprah Winfrey, zguduie Casa Regală. Dezvăluirile celor doi duci de Sussex au uimit o lume întreagă, la un an după ce au renunțat la statutul de membri regali. 

Cu toate că mulți așteptau interviul acesta, experţii regali o acuză pe Oprah Winfrey că ar fi sugerat faptul că "Regina este ca un şef al mafiei care a redus-o la tăcere pe Meghan", potrivit The Sun.

Concluzia lor vine după ce Harry a spus motivul pentru care a plecat, de fapt, din familie și s-a mutat în SUA. 

Interviul integral va fi difuzat duminică, va dura 2 ore, și se presupune că va fi urmărit de zeci de milioane de oameni la nivel mondial.

Experții regali au venit cu replici acide

 

Robert Jobson, un biograf al prințului Charles și al ducelui de Edinburgh, a declarat că interviul ar fi plin de "prostii melodramatice".

"Regina și Familia Regală nu sunt familia Corleone din Windsor. Nu există oameni reduşi la tăcere. Meghan a fost întotdeauna protejată de o echipă de ofițeri de la Scotland Yard. Din fericire, nu a fost niciodată în pericol fizic și Harry știe asta. A vorbi despre a fi "redus la tăcere" este doar ridicol", a spus el.

"A fost atât de greu să ne mutăm în casa noastră de 11 milioane de dolari. Să semnăm acorduri uriașe cu Netflix și Spotify…", a spus un alt critic, în mod sarcastic.

Potrivit Page Six, Meghan și Harry nu au fost plătiţi pentru interviul cu Oprah, cu toate că experții consideră că totul face parte din planul lor de a construi un brand de miliarde de dolari în SUA, mai ales după ce au semnat mega-acorduri cu Netflix și Spotify în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari.

Meghan Markle, ținută scumpă și accesorii de valoare sentimentală

 

În timpul interviului, Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil, a purtat o rochie neagră Armani în valoare de 4.700 de dolari. Ducesa a ales să o accesorizeze cu o brățară de 13.000 de lire sterline, bijuterie ce a aparținut Prinţesei Diana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel